Makelaars video

Een makelaarsvideo kan tegenwoordig bij de verkoop van een huis niet meer worden weggedacht. Wij maken huis impressie en de video die erbij hoort persoonlijk. Vertellen een verhaal en laten dingen zien wat je wilt vertellen als eigenaar van het huis. Wat maakt een huis nu lekker om in te wonen. Of is dit juist de omgeving? Alles is mogelijk en laat je woorden ons inspireren zodat wij daarmee verder aan de slag kunnen.

Overal zijn er opties om foto's te laten zien. Maar ook de optie video. Vreemd genoeg wordt hier liever de slideshow van de foto's laten zien met een flauwe muziek. Een huis wil je aantrekkelijk verkopen. Hiervoor moet je natuurlijk een professionele video hebben. In een wereld waar Vimeo en Youtube en persoonlijke video steeds groter en groter wordt. Kun je natuurlijk bij de verkoop van een huist van meerdere tonnen niet achterblijven.

Een short video is al snel voldoende voor het geheel van het huis. Is er sprake van een huis met unieke punten? Dan raden we altijd aan om hierover te vertellen. Zeker luxe panden langs het water met een prachtige tuin verdienen wat meer aandacht. Is er in de buurt veel voor kinderen of is het dorp uniek en gezellig? Vertel het in een interview om je eigen huis, buurt of dorp in een warm zonlicht te plaatsen.

  • Amsterdam in progress Makelaarvideo

    Amsterdam in progress Makelaarvideo

    Deze short video is gemaakt voor Lars Jun. Trots eigenaar van een nieuwe kavel langs het water in Amsterdam. Het…

  • Frank’s Home Makelaars video

    Frank’s Home Makelaars video

    Een zeer leuke opdracht vanuit een goede vriend uit Brazilië. Het huis wat hij daar gebouwd heeft is zeker een…