Over mij

IK

Irwan Kartawidjaja

Van origine een creatieve doorzetter met een ambitie in het ondernemen. Ik doe graag wat ik leuk vind door de jaren heen en specialiseer me daar waar ik interesse in heb. Ik reis en sport over de hele wereld en kom op de mooiste plekken. Ik legde dit graag vast, maar was altijd kritisch in mijn kiekjes. Door de passie van een mooie foto maken ben ik me gaan verdiepen in deze kunst. Videografie is ontstaan door de steeds beter wordende camera aparatuur. Al snel konde de meeste foto camera's langzaam aan ook filmen. Waardoor ook hierin mijn interesse is gegroeid. Met name sinds de sliders, gimballs en drones in beeld zijn gekomen.

Mijn passie in video en fotografie werd opgevallen en langzaam steeds meer opdrachten. Inmiddels zijn we toe aan de volgende stap en is mijn persoonlijke pagina een feit. Dank voor je bezoek en ik hoop dat je met plezier gekeken heeft naar alle video en foto materiaal.

My Social Profiles
  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • dribbble
  • instagram

 

Mijn Passie

Fotografie

Fotografie is voor mij spelen met compositie en licht. Het resultaat wat je krijgt na goed bestuderen van licht en effect kan soms verbluffend zijn.

Videografie

Videografie heeft voor mij de laatste jaren veel gedaan. Door de enorme vooruitgang in diverse camera's is het maken van een mooi shot niet enkel meer toegelegd op de beste camera. Het spelen met bewegingen in een vierde dimensie maakt het voor mij hellemaal af.

Edditing

The power of edditing. Bij de laatste stap voor het eindresultaat is het maken of kraken. De edit doet moet het kunstwerk tot zijn geheel vormen. Als de dirigent niet alles in zijn hoofd heeft, wordt het muziekstuk niets

Klanten feedback